Super uvrstitve naših agilitašev!

Danes je KD Železniki organizirala agility tekmo, kjer so naši agilitaši naravnost blesteli. Vsi tekmovalni pari so se odlično odrezali, od šestih pa jih je kar pet tudi stalo na stopničkah. Čestitke torej Katji z Žižo in Sari s Tashi za 2. in 3. mesto v kategoriji A1- medium, Anji z Mei za 2. mesto in opravljen pogoj v kategoriji A1 large, Anji z Mašo za 3. mesto v kategoriji veteranov in Luciji z Lumpijem za 3. mesto v kategoriji A2 small.

POLETNA MALA ŠOLA JE TU

Vse zainteresirane vabimo, da si čim prej zagotovite mesto za svojega mladička. Imeli se bomo namreč super .

Več informacij in prijave pri Iloni Penzes (051 / 681-128) ali na skd.krim@gmail.com.

Tisti malo večji pa se nam čez poletje lahko pridružite tudi pri agility-ju, Rally Obedince-u in Flyball-u :) 

VABLJENI! smiley

Rally Obedience tekma

V nedeljo 9. junija 2013 je na našem vadišču potekala 3. državna tekma v Rally-O. Prijavljenih je bilo 44 tekmovalcev, sodnik je bil Štefan Kolman, pripravnica pa Katja Skulj, ki sta odlično opravila svoje delo. Vreme nam je bilo tokrat zelo naklonjeno in je vse skupaj poteklo zelo hitro in korektno. Hvala KD Ljubljana, ki nam je pripravila in posodila znake za RO-III in RO-IV. Tekme so se udeležili tudi 4 Krimovci, ki so svoje delo več kot odlično opravili. Čestitke Katji & Queeny za odlično 10. mesto v RO-I, Tomažu & Gini za 19. mesto v RO-I, Vesni, ki je s Skwayem naredila izpit RO-I ter seveda Tanji & Bobbiju za odlično 4. mesto v RO-III.
 
   
Foto: Ana Dragičević, Ivana Kirik in Blayo
 
Zahvaliti se morem vsem, ki so v zgodnjih jutranjih urah prišli na vadišče in pomagali, da se je vse pripravilo ter da je vse odlično potekalo, časomerilcema Anji in Robiju, ki sta na ful soncu super opravila svoje delo, Katji, da so prijave potekale hitro in natančno, Ivani, Anji in Tanji, da so celotno tekmo tudi ovekovečili, Robiju, da je naredil lepe pokale in poskrbel, da nismo bili lačni, Tomažu, ki je poskrbel za ozvočenje in glasbo, Dejanu, ki je več kot odlično prevzel mesto napovedovalca, AP Ljubljana in Kodili za sponzorstvo ter seveda na koncu Ani, da je celotno tekmo organizirala in spretno, tako kot vedno, tudi vodila.
 
  
 
Uradni rezultati bodo na uradni Rally-O internetni in FB strani.
 
   
 
Upam, da se kmalu spet vidimo in da bo čim več takih super tekem!
 

Pages

Subscribe to Kinološko društvo Krim RSS