Vsi na sneg

Obetal se je sončen dan in podali smo se na Veliko planino, da bi malce potrenirali iskanje v snegu. Okoli devetih se je večina zbrala na parkirišču na Kranjskem Raku. Tam so bili Katja, Jasna, Nadja, Barbara, Petra, Tina, Urban, Franc in Alenka, moja malenkost pa je ujela skupinico z manjšo zamudo. Druga skupinica – Vera, Grega ter Rafko, Genadij in Boris iz GRZS – pa je odrinila že kakšno uro prej, da so našli teren za delo in začeli kopati luknje.

Ko smo se jim končno pridružili, so že veselo trenirali, s svojim prihodom pa smo zmotili Nomi, ki se nas je preveč razveselila in za trenutek pozabila, kaj točno sta počela z Gregom. V nadaljevanju pa je šlo vse kot po maslu. Veselo smo se zakopavali v lepo pripravljene luknje – hvala kopačem –, kužki so dobro opravljali svoje delo, sonce je sijalo, veter pa je vlekel le nad deloviščem in ob njem, tako da smo bili lepo na »toplem«.

Nedelja je bila očitno pravi dan za trening, saj so naše postaje občasno ujele tudi glasove kolegov iz KVRP-ja, ki so morali trenirati nekje v bližini. Po končanem treningu smo se med potjo domov ustavili še v Kamniku v Krokodilu, se pogreli, malce pokramljali, nato pa se raztepli vsak na svoj konec v pričakovanju novih dogodivščin.

Jernej

Več slikc v galeriji.

 

Deli:
Back to Top