Agility tekma je za nami

Po dolgi zimi in kroničnemu pomanjkanju treningov, smo se agilitaši ponovno zbrali na 1. tekmi za državno prvenstvo Slovenije v agilityju, ki smo jo organizirali na ŠKD Krim. Seveda ni moglo vse teči po načrtih, saj nam je v petek zvečer že začelo nagajati vreme. Močen dež se je vlekel kar do sobotnega poldneva, zaradi razmočenega terena, pa je tekmovanje v kategoriji A1/J1 potekalo bolj ali manj v stilu dobrega “Rock Otočca”.

Pravico je v najnižjem nivoju delila sodniška pripravnica Tjaša Gregorič, seveda pod budnim očesom Zlatka Gorjana. Bolj je bilo sonce naklonjeno tekmovalcem in tudi sodnici Poloni Peršuh v kategorijah A2/J2 in A3/J3, za katere smo parkur prestavili na drugo stran vadišča, kjer blato še ni doseglo nivoja nemogočega tekanja.
Na tekmi smo lahko videli veliko odličnih tekov v vseh kategorijah, najboljše pare si lahko ogledate TU, vse rezultate pa najdete na spletni strani Komisije za agility pri KZS.
Ob tej priložnosti bi se želeli zahvaliti še našemu sponzorju Nutrivet, ki je pripravil lične nagrade in pokalčke za najboljše ter vsem Krimovcem za pomoč na tekmi.
  
   foto: Asia Scapicchio, Monika Pleterski in Uroš Bokal
Deli:
Back to Top