Prva 4 fun tekma Rally Obedience

V nedeljo 14. aprila je v organizaciji KD Duplica ter ob pomoči KD Ljubljana potekala prva 4 FUN tekma v Rally Obedience. Tekma je bila organizirana z namenom, da zberemo denarna sredstva za zagon nove podkomisije za RO. Tekme so se lahko udeležili vsi psi tudi, če ne izpolnjujejo pogojev.

Na lepo sončno nedeljo je na idilično vadbišče KD Duplica prišlo rekordno število tekmovalcev, kar smo seveda morali ovekovečiti.

(foto KD Ljubljana)

Tekmovalci smo lahko tekmovali v dveh razredih RO-I in RO-II ter dovoljena je bila uporaba kakršnekoli motivacije (igrača, priboljški,…). V RO-I je sodila Ana Dragičević v RO-II pa Sašo Cvek.

(foto KD Ljubljana)

Naše društvo je na tekmi zastopalo pet tekmovalcev: Tomaž Žugel, Tanja Urbančič, Darja Hostnik, Vesna Lovrinovich in Maja Burgar, ki so svoje delo opravili več kot odlično.

(foto Dejan Lazar)

Zahvaljujemo se KD Duplici in KD Ljubljana za super organizacijo, odlično vzdušje in praktična darila (pasje cufe), ŠKD Celeia za dobre palačinke, ki je ves zaslužek od prodanih palačink v celoti donirala podkomisiji RO ter še KD Ljubljani za donirana sredstva.

Zahvaljujemo pa se seveda tudi vsem članom RO podkomisije, ki se trudi, da RO postaja čedalje bolj priljubljena kinološka športna disciplina.

Deli:
Back to Top